Over ons

Marktleider in België & Groothertogdom Luxemburg

AVISTA OIL is niet alleen gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van minerale olieafval. Met een uitgebreid modern wagenpark bieden wij u een hoogwaardige en snelle service rond het thema gebruikte olie. 

De kracht van AVISTA OIL NV: Wij staan voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, duurzaamheid, duidelijkheid en transparantie. Wij spelen snel en adequaat in op elke situatie en bewijst iedere dag weer dat snelle service mogelijk is.

AVISTA OIL NV ontzorgt u op het gebied van uw afgewerkte oliestromen en andere oliehoudende afvalstromen.

Het bedrijf werd in 1982 opgericht onder de naam Recup-Oil. Door onze voortdurende expansie binnen België zijn we uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste inzamelaar van gebruikte olie in het land. In 2006 verwierf AVISTA OIL AG de aandelen van Recup-Oil en sindsdien heeft het bedrijf verdere marktaandelen kunnen verwerven. De verbinding met de AVISTA OIL Group ging gepaard met een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de collectie en de garantie van een duurzame behandeling en hoogwaardige upcycling van gebruikte oliën. In 2017 werd het bedrijf omgedoopt tot AVISTA OIL NV.

Onze moedermaatschappij AVISTA OIL AG is wereldwijd een toonaangevende speler in de upcycling van afval olie.

Onze afvalverwerkingstechnieken en inzamelvoertuigen voldoen aan de hoogste milieu- en technische normen. Wij bieden ook andere diensten aan, met name op het gebied van de verwijdering van gevaarlijk afval: Naast gebruikte oliën, emulsies, olie-watermengsels, luchtfilters, met olie verontreinigde bedrijfsvloeistoffen, zamelen ook wij remvloeistof, koelvloeistof en batterijen in. Ook de inzameling van transformatorolie kunnen wij voor u verzorgen.

Wij staan ook aan uw zijde met op maat gemaakte probleemoplossingen. Wij adviseren u bij alle vragen over afval. Wij ontwikkelen geïntegreerde individuele afvalverwijderingsconcepten voor de autohandel, tankstations, industrie en commerciële ondernemingen.

Wij garanderen onze klanten de naleving van alle wettelijke voorschriften en verantwoordelijkheid voor het milieu en laten de gebruikte oliën in de eigen raffinaderij van AVISTA OIL Germany verwerken tot hoogwaardige basisoliën.

Welkom bij AVISTA OIL, uw partner in afvalland!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x